“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Xhaxhai i prindërve është xhaxhai i bijave

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/laq-23-8-1434.mp3
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A është xhaxhai i babait edhe xhaxhai i bijave të tij?”

Përgjigje: “Nuk ka asnjë dyshim për këtë. Xhaxhai i babait është edhe xhaxhai i bijave të tij. Xhaxhai i babait është xhaxhai i tyre. Xhaxhai i nënës është xhaxhai i tyre.”

Shpërndaje: