“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Xhematliu harron të lexojë teshehudin e parë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Nëse personi harron të lexojë teshehudin e parë dhe ai është duke u falur me xhemat, çfarë është i obliguar të veprojë?

Përgjigje: E pason imamin, leximi i imamit i mjafton atij në këtë rast harrese.

Shpërndaje: