Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Xheneti është nën këmbët e nënave? (2)

Imam Muhamed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Daif el-Xhami es-Saghir (2666)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

2666 – Xheneti është nën këmbët e nënave.

[es-Sujuti ka thënë:]

Transmeton el-Kudai el-Khatib el-Bagdadi në ”el-Xhami, nga Enesi.

I dobët.

Shih: “ed-Daifah (593)”.


Shih: https://www.perlatmuslimane.com/xheneti-eshte-poshte-kembeve-te-nenave/

Shpërndaje: