Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Zinaqari dhe zinaqarja duan të martohen

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighasah-12-2-1435-01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! Pyetje: Nëse zinaqari dhe zinaqarja pendohen dhe duan të martohen sipas sheriatit, a ka ndonjë periudhë të caktuar që ajo duhet të presë për të ditur nëse është shtatzënë apo jo?

Përgjigje: Periudhën e pritjes. Nëse ajo është prej grave që ka cikël mujor, ajo duhet të presë tre cikle mujore dhe nëse ajo është nga gratë që janë në menopauzë (pa cikël mujor), ajo duhet të presë tre muaj.

Shpërndaje: