Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet qenë që gjendje të pastër kur bënë tavaf?

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: Lika’ati ma esh-shejkhejn, pyetur nga Abdullah et-Tajjar (1/138)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është një kusht të qenurit në gjendje të pastër (me abdes) kur bën tavaf?

Përgjigje: Po, është kusht që të jesh në gjendje të pastër kur bën tavaf dhe tavafi që bëhet në gjendje jo të pastër nuk është i saktë.

Shpërndaje: