Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shoferi, gruaja dhe shejtani

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Lika-ul-Xhumu’ah bit-Ta’if, min: 22.24

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/ar/node/17101

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi që një grua të udhëtojë me një burrë të huaj?

Përgjigje: Kjo nuk është e lejuar. Ky është vetmim. Asaj nuk i lejohet të udhëtojë e vetëm me një të huaj. Ky është vetmim. Profeti (salAllahu alejhi ue selem) ka thënë:

“Një burrë nuk është vetëm me një grua vetëm se shejtani është i treti.” 11 Tirmidhi (2165).

Shpërndaje: