Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

3 divorce përnjëherë

Imam Ebul-Husejn Muhamed bin Ebi Ja’la el-Hanbeli (v. 526)
Tabakat-ul-Hanabilah (2/43)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Ahmed bin Hanbel ka thënë:

Kushdo që e bën divorc gruan e tij 3 herë përnjëherë, ka mëkatuar. Përveç kësaj gruaja e tij është e ndaluar për të. Ajo nuk do të jetë e ligjshme për të derisa të martohet me një burrë tjetër.

Shpërndaje: