Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja i jep gji fëmiut para babait dhe vëllezërve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighlf-14011435_0.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet një gruaje t’i jap gji fëmiut para babait të saj dhe vëllezërve të saj?

Përgjigje: Ajo nuk ka nevojë që të shfaq gjirin e saj. Ajo mundet t’i jap gji fëmijës dhe ta mbulojë gjirin. Nuk ka asnjë nevojë që ta shfaq atë.

Shpërndaje: