Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Blerja nga prindi nuk është dhuratë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (81), min: 1:00:30

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/%D8%B4%D8%B1%D8%AD%20%D9%81%D8%AA%D8%AD%20%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%AC%D9%8A%D8%AF%20-24-07-1439%20%D9%87%D9%80.lite_.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kam blerë tokë nga nëna ime. A konsiderohet kjo se ajo më jep përparësi ndaj vëllezërve dhe motrave të mia?

Përgjigje: Jo, jo nëse e ke blerë me paratë e tua. Ajo nuk ta ka dhënë atë. Në këtë rast ajo të kishte dhënë përparësi para tyre. Për shkak se ajo ta shiti atë, ajo nuk të ka dhënë përparësi ndaj të tjerëve.

Shpërndaje: