Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

62.Leximi në namazet e bajrameve

Imam Muhamed Nasirudin El-Albani 

Sifatu Salat-in-Nebi, fq. 107

 www.perlatmuslimane.com

9 – Namazet e bajrameve

Ndonjëherë profeti ﷺ lexonte suren ”El-Ala” në rekatin e parë dhe suren ”El-Ghashijeh” në rekatin e dytë.1

Disa herë ai lexoi suret ”Kaf” dhe ”El-Kamer”.2


1 Muslimi dhe Ebu Daudi.

2 Muslimi dhe Ebu Daudi.

Shpërndaje: