Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shumë prej të sëmurëve shërohen pa ndonjë ilaç

Shejkhul Islam Ahmed bin Tejmijeh (v. 728)

Burimi: el-Fetaua 21/563

Përktheu: Besim Gjelaj

www.perlatmuslimane.com

“Shumë prej të sëmurëve shërohen pa ndonjë ilaç; porse shërohen me një lutje të pranuar, ose rukje të dobishme, ose me forcën e zemrës dhe me mbështetjen (teuekulin) e mirëfilltë.”

Shpërndaje: