“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A është Sunnet vizita e varrezave pikërisht të premtëve?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (45)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është Sunnet për të vizituar varrezat pikërisht të premtëve?”

Përgjigje: ”Jo. Nuk është Sunnet për të vizituar varrezat  pikërisht të premtëve. Mund ti vizitosh ato kur të mundesh.”

Shpërndaje: