Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

71.Zgjatja e rukusë

Imam Muhamed Nasirudin El-Albani (v. 1420)

Sifatu Salat-in-Nebi, fq. 116

Përktheu: Valdet Gashi

 www.perlatmuslimane.com

Profeti ﷺ qëndronte në ruku, pastaj qëndronte në këmbë pas rukusë, pastaj në sexhde dhe ulej në mes të dy sexhdeve pothuajse aq kohë të gjatë në të gjitha këto.1


1 Bukhari dhe Muslimi. Hadithi është përmendur në “Irua-ul-Ghalil (331)”.

Shpërndaje: