Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A do t’i bjerë ndërmend njeriut jeta e tij në këtë botë?

Alameh Abdullah el-Gudejjan 
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Në xhenet, a do t’i bjerë ndërmend njeriut jeta e tij në këtë botë, d.m.th. si ka jetuar në këtë botë apo do të harrojë çdo gjë nga kjo botë? Allahu të shpërbleftë me të mira!

Përgjigje: Po. Në xhenet njerëzit do të bisedojnë me njëri-tjetrin lidhur me çështjet e kësaj bote. E gjithë kjo do të ndodhë. Po!

Shpërndaje: