Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja ka frikë që të martohet përsëri

 Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (88)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kjo grua pyet dhe thotë: Ajo ka pasur probleme të shumta me burrin e saj të parë gjë e cila u bë shkak që ajo të divorcohej dhe ajo thotë se ka dëshirë të martohet përsëri por i frikësohet problemeve. Cila është këshilla juaj për këtë grua lidhur me këtë çështje?

Përgjigje: Duhet t’i mbështetet Allahut dhe të martohet, të mos refuzojë të martohet me një njeri të drejtë dhe që është i përshtatshëm për të. 

Shpërndaje: