Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Për kë bëhet akika?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (184)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Akika bëhet vetëm për fëmijët dhe pastaj për vete në qoftë se prindërit tuaj nuk e kanë bërë atë për ty dhe për askënd tjetër: As për prindërit e as për gruan.”

Shpërndaje: