Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A bëhet lutja e istihares para apo pas namazit?

Imam Muhamed Nasirudin el-Albani (v. 1420)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Lutja e istihares, a duhet të bëhet para apo pas namazit?

Përgjigje: Pas namazit.

Pyetje: Pas namazit?

Përgjigje: Po.

Shpërndaje: