Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A dëshmojnë sekrecionet e verdha se periudha mujore ka përfunduar?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet´hul Mexhid (39)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20majid%20%20-%2029%20-%201%20-%201437.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Në qoftë se një grua sheh sekrecione të verdhë në fund të periudhës së saj mujore, a do të thotë kjo se periudha e saj ka përfunduar?

Përgjigje: Jo. Ato nënkuptojnë se periudha mujore po përfundon. Është e mundur që gjaku të kthehet pas sekrecioneve të verdha. Është e mundur që ato të pushojnë dhe të kthehen.

Shpërndaje: