Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A do ti jepet gruas e njëjta gjë si burrit në Xhenet?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi:-Silsilat ul-Huda-uen nur (778)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Njerëzit e xhenetit kanë pozita të ndryshme. A ju jepet grave ajo çfarë iu jepet burrave?”

Përgjigje “Pse shqetësohesh për këtë kur kjo është prej çështjeve të fshehura?”

Pyetje: “Disa gra dëshirojnë ta dinë.”

Përgjigje: “Nuk është e lejuar të pyesësh shumë në çështjet e fshehura. Merre këtë si një parim.”

Shpërndaje: