“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A duhen bojkotuar mallrat amerikane?

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Përgtiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Çfarë thoni në lidhje me mendimin që është përhapur për bojkotimin e mallrave dhe produkteve amerikane për shkak të qëndrimeve të tyre djallëzore ndaj myslimanëve?”

Përgjigje: “Blej atë që Allahu e ka bërë të lejueshme për ta blerë dhe lëre atë çfarë Allahu ka ndaluar për ta blerë.”

Shpërndaje: