Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet bërë gosti për akika?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (208)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Të menduarit se duhet bërë gosti për akikë nuk ka bazë.”

Shpërndaje: