“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet fërkuar mes gishtave të duarve dhe të këmbëve gjatë abdesit?

Imam Ahmed bin Hanbel 

Burimi: Kitabul-Meseil an Imami Ehlil-Hadith.

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A duhet fërkuar mes gishtave të duarve dhe të këmbëve gjatë abdesit?”

Përgjegj: ”Po.”

Shpërndaje: