“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet goditur shtyllat me guralecë?

Alameh Abdurr-Rrazak bin Afifi el-Afifi (v. 1415)

Burimi: Fataua ue Rasa’il, fq.461

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kur të hedhim guralecët drejt shtyllave gjatë haxhit, a duhet goditur ato (shtyllat)?

Përgjigje: Mjafton të mendosh se i ke goditur ato dhe nuk duhet të jesh plotësisht i bindur.

Shpërndaje: