Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet kërkuar prindërit e humbur?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh ed-Durr en-Nadhid (3)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/13365

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë jam musliman me dy prindër të cilët më kan humbur që nga fëmijëria. A jam i detyruar që t’i kërkojë prindërit e mi?

Përgjigje: Në qoftë se mund t’i kërkoshë ata në mënyrë që të jesh i përkushtuar ndaj tyre dhe ti trajtosh mirë ata, ti je i detyruar që ta bëshë këtë. Nëse nuk ke mundësi ta bësh këtë ti je i arsyetuar.

Shpërndaje: