Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet konpensuar ditët e humbura gruaja shtatzënë dhe gruaja që mëkon?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur nr (719)

 www.perlatmuslimane.com

Nuk ka asnjë dëshmi që thotë se gruaja shtatzënë dhe gruaja e cila mëkon duhet të kompensojë ditë që nuk i ka agjëruar. Ibn Abbasi thotë se është e mjaftueshme me kefara.

Shpërndaje: