“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet larë fytin gjatë abdesit?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah al-Ahadith edh-Dha’ifah 1/69

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Nuk ka asnjë hadith autentik që thotë se duhet larë fytin gjatë abdesit.”

Shpërndaje: