Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet lutja gjatë iftarit të bëhet para apo pas iftarit?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Lika Ramadani Maftuh 19/9-1437

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Assalamah%20Liqo%20%2019%20-9%20-%201437.mp3

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A duhet lutja gjatë iftarit të bëhet para apo pas iftarit?

Përgjigje: Nuk është transmetuar ndonjë lutje e veçantë gjatë iftarit. Nuk ka asnjë konfirmim për këtë. Megjithatë, ka një shans që lutja të pranohet gjatë iftarit. Kështu që ai mund të lutet para iftarit dhe gjatë iftarit. Pas iftarit ai duhet të falënderojë Allahun për dhuratat e Tij, për ushqimin dhe pijet.

Shpërndaje: