Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet marrë abdes gruaja me menstracione para se të flej gjumë?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/7755

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Allahu ju dhëntë mirësi! Kjo është pyetja e fundit esaj në të cilën thotë; A është e pëlqyeshme për gruan me menstruacione që të marrë abdes para se të flej gjumë?

Përgjigje: Po, ai që është xhunub dhe ajo që është me menstruacione nëse dua që të flejnë, është e pëqyeshme (për to) që më e pakta të marrin abdes sepse abdesi e zvogëlon papastërtinë.

Shpërndaje: