Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet marrë ujë të ri për pastrimin e veshëve gjatë abdesit?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Umdat-il-Fikh (4)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e detyrueshme për të marrë ujë të ri për pastrimin e veshëve gjatë abdesit?

Përgjigjja: Jo. Mendimi i saktë është se mjafton me ujin me të cilin i jepet mes’h kokës. Kjo është e mjaftueshme.

Shpërndaje: