“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet pasur qëllim për çdo veprim?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (187)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A duhet pasur qëllimin për tu shpërblyer nga Allahu para çdo veprimi?”

Përgjigje: ”Jo. Mjafton një qëllim i përgjithshëm për veprat.”

 

Shpërndaje: