“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet për t´i treguar gruas që do të martohem me një grua të dytë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Çfarë është gjykimi që burri të martohet me një grua të dytë, pa i treguar gruas së tij të parë?”

Përgjigje: ”Kjo nuk është e nevojshme. Allahu i´a  ka lejuar martesën atij. Por përtë mirën e martesës dhe që të mos bëhet ndonjë  mosmarreveshje  ai  tregon asaj për të mos e shokuar atë me këtë lajm. Ai duhet ta paralajmërojë atë ngadal ngadal.”

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram