“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet përqafuar tre herë kur të përqafohemi?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur 192

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A duhet përqafuar tre herë kur të përqafohemi?

Përgjigje: Nuk ka bazë për këtë.

Shpërndaje: