Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet personi i cili bie në idhujtarinë e fshehur gjatë namazit ta përsërit namazin?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (20)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20mjd-10-05-1435-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A duhet personi i cili bie në idhujtarinë e fshehur gjatë namazit ta përsërit namazin?”

Përgjigje: ”Jo, ai nuk duhet ta bëjë këtë. Në të kundërt, ai duhet të pendohet tek Allahu. Namazi është i saktë. Megjithatë, vetëm Allahu e di shpërblimin e tij. Allahu e di më mirë qëllimin e tij.”

Shpërndaje: