Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet pranuar fatkeqësinë me kënaqësi?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Lidhur me durimin kur goditemi nga ndonjë fatkeqësi, a është obligim që ta pranojë atë me kënaqësi?

Përgjigje: Personi duhet të bëjë durim, duhet të bëjë durim dhe nëse arrin të që ta pranojë atë me kënaqësi atëherë kjo është diçka e mirë, nëse jo atëherë i mjafton durimi. Po!

Shpërndaje: