Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet qenë i drejtë me nipërit?

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: Shejkh Ibn Baz, Likaat ma’a esh-Shejkhajn, pyetur nga Abdullah et-Tejjar (1/66)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A duhet qenë i drejtë me nipërit e mi?”

Përgjigje: “Është e lejueshme për të favorizuar ndonjërin me kusht që ajo të mos merret vesh dhe njëkohësisht që të mos biesh në ndonjë ndalesë.”

Shpërndaje: