“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet ta pastrojmë personin i cili është mbytur në ujë?

Imam Ahmed bin Hanbel 

Burimi: Kitabul-Meseil an Imami Ahmed bin Hanbel nga biri i tij Abdullahu

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A duhet ta pastrojmë personin i cili është mbytur në ujë?”

Përgjigje: “Po.”

Shpërndaje: