“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet të agjëroj apo jo nëse udhëtoj tetë orë?

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: Fataua Sijam

 www.perlatmuslimane.com

Pyetja nr 10: Allahu do që lehtësitë e Tij të praktikohen sikurse që Ai dënon për mëkatet. A duhet të agjëroj apo jo nëse udhëtoj tetë orë nga Xhezani për në Mekë?

Përgjigje: Mund të zgjedhësh në këtë.

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram