Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet të agjërojë udhëtari? – Ahmedi

Imam Ebu Daud Sulejman bin el-Esh’ath es-Sixhistani (v. 275)
Burimi: Meseil-Imam Ahmed bin Hanbel, fq. 90-96
Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

E kam dëgjuar imam Ahmedin duke thënë:

“Është më mirë për udhëtarin që të mos agjërojë.”

Shpërndaje: