Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet të marr gusël personi i cili masturbon?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/7982

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për atë që masturbon, qoftë femër apo mashkull, a obligohet ai që të marr gusël dhe a konsiderohet se është xhunub?

Përgjigje: Nëse ejakulon me epsh obligohet që të marr gusël qoftë mashkull apo femër, sepse ai është bërë xhunub.

Nëse ai nuk ejakulon dhe nuk del diçka, ai nuk obligohet me diçka. Po!

Shpërndaje: