Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet t`i bojkojtoj të afërmit që janë të devijuar nga menhexhi Selefij?

Imam Salih Ibn Feuzan El-Feuzan 

Burimi: Sherhu Igathetul Lehfan nr 32

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20-%2015%20-%201%20-%201436.mp3

Data e fetvas: 15/1-1436 ose 8/11-2014

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Allahu iu dhëntë mirësi! Shejkh i nderuar ky pyetës thotë: ”Nëse të afërmit e mij janë prej atyre që e kundërshtojnë menhexhin e Selefëve, a të përzihem me ta dhe të futem në shtëpitë e tyre apo t`i bojkojtojë ata dhe të shmangem prej tyre?”

Përgjigje: ”Më e mira është që të përzihesh me ta dhe t`i thërrasësh në fenë e Allahut, duke ia shpjeguar atyre se ndoshta Allahu i udhëzon ata, ndoshta Allahu i udhëzon ata. Po!”

Shpërndaje: