Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet t’i japim selam personit i cili është në banjë?

Alameh Abdullah bin Abdurr-Rrahman Ebu Butejn (v. 1282)

Burimi: ed-Durar us-Sannieh fi Axhuibah en-Nexhdieh Vol 4. fq.147

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A duhet t’i japim selam personit i cili është në banjë?

Përgjigje: Lidhur me dhënien selam personit që është në banjë kjo është mekruh (e urryer).

Shpërndaje: