“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Lutja për atë që teshtinë gjatë hutbes së xhumasë (1)

Is’hak bin Mensur el-Kausaxh

Burimi: Meseil-ul-Imam Ahmad bin Hanbel ue Is’hak bin Rahojah (1/223-226)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

518 – E pyeta në lidhje me burrin që teshtitë ndërsa imami predikon. A ti them “jerhamuk Allah” atij?

Imam Ahmed bin Hanbeli tha:

Po,  bëjë këtë.

Is’hak bin Rahojah tha të njëjtën gjë.

Shpërndaje: