Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet t’i tregojë se kam bërë zina?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! Një grua pyet: Nëse një grua ka rënë në zina dhe pastaj pendohet për këtë, a e ka obligim që t’i tregojë për këtë personit që i propozon martesë?

Përgjigje: Jo, mos i trego për këtë! Pasi që ajo është penduar, ai që pendohet nga mëkati është sikurse ai që nuk ka bërë mëkat fare, elhamdulilah. Po!

Shpërndaje: