Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet vizituar të sëmuarin i cilin nuk ka vetëdije?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://youtu.be/UNSffYSaGvk

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Kam një të afërt i cili nuk ka vetëdije dhe nuk e din se kush po e viziton, a është mirë që të vizitohet ai apo jo?”

Përgjigje: “Po është mirë që të vizitohet për shkak të lutjeve për të dhe që ta kuptosh gjendjen e tij shëndetësore. Kjo nëse nuk ndikon negativisht tek ai. Për këtë gjë, duhet të pyeten mjekët të cilët e mjekojnë atë.”

Shpërndaje: