“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A e dinë i vdekuri se kush po e vizitonë?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (vdiq. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (229)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

”Personi i vdekur nuk e dinë se kush po e vizitonë.”

Shpërndaje: