Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A e prish abdesin lëngu i mishit të deves?

Imam Abdul-Aziz bin Abdil-lah bin Baz (vdiq. 1420)

Burimi: esh-Sherh el-Mumtaz, fq. 73

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A e prish lëngu i mishit të deves abdesin?”

Përgjigje: ”Ai nuk e prish abdesin. As qumshti i deves. Vetëm ngrënia e mishit të devesë e prishë abdesin.”

Shpërndaje: