“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A e prish abdesin ngrënia e mëlçisë së devesë?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (70), 1.13.29

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighatsah%20-%2019%20-0%207%20-%201438.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është marrja e abdesit obligim pas konsumimit të mëlçisë së devesë?

Përgjigje: Po. Mëlçia i përket mishit të devesë.

Shpërndaje: