Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A e prishin agjërimin pirja e duhanit dhe duhani që përtypet?

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: Fataua Sijam

www.perlatmuslimane.com

Pyetja nr 17: A e prishin agjërimin pirja e duhanit dhe duhani që përtypet?

Përgjigje: Po. Pirja e duhanit dhe duhani që përtypet e prishin agjërimin. Me të dyja, pirjen e duhanit dhe duhanin që përtypet, njeriu ndjenë pushim. Sa të këqija ato të dyja janë! Sa varësi të këqija!

Shpërndaje: