“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A e prish hyrja në dializë agjërimin?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan (92)
Përktheu: Valdet Gashi

Pyetje: A e prish hyrja në dializë agjërimin dhe veçanërisht nëse personi i sëmurë është në gjendje të agjërojë?
Përgjigje: Po, ajo e prish agjërimin sepse ajo përbëhet nga ilaçet dhe lëngjet që futen në trup.

Shpërndaje: