Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A ekzistojnë Xheneti dhe Xhehenemi tani?

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Mexhmu Fataua vol 2. fq.54

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A ekzistojnë Xheneti dhe Xhehenemi tani?”

Përgjigje: ”Po, Xheneti dhe Xhehenemi ekzistojnë tani. Dëshmi për këtë kemi në Kuranin dhe në Sunnet …”

Shpërndaje: